English
 
Видео
 
Facebook
 
 
 
 
 
За нас
"Мултипак България" е основана през 2011 г. със седалище в гр.София и производствена база в гр.Бургас. За този кратък период от време, със своето високо и постоянно производствено качество, фирмата успя да се утвърди като абсолютен български лидер в областта на пакетиране на порционни разфасовки.В "Мултипак България" работят висококвалифицирани служители, които със своя професионализъм допринасят за утвърждаване името на фирмата като синоним на "качество".
 
Основната дейност на фирмата е пакетиране в малограмажни порционни опаковки с различни форми и грамажи, в зависимост от пазарната необходимост: рафинирана бяла захар, натурална кафява тръстикова захар, фруктова захар, суха сметана на растителна основа, инстантно разтворимо кафе тип "Freeze dried" и тип "Agglomerated", диетичен подсладител, натурален български мед, микс за горещи напитки - тип "3 в 1", трапезна йодирана сол и черен пипер.
 
"Мултипак България" разполага с 8 бр. висококачествени автоматизирани опаковъчни линии, позволяващи изключително висока производителност и качество на продукцията, както и прецизно центриране на рекламно изображение върху всяко пакетче. Машините са произведени в Италия от водещи фирми в бранша - UNIVERSALPACK и ОМAG. Месечната производителност на тези машини е над 130 млн. пакетчета.
 
Фирмата има Регистрация и Разрешение за производство по Закона за храните,  Регистрация и Разрешение за пакетиране на пчелен мед с БГ номер, издаден от Европейския съюз и сключен Договор с "ЕКОБУЛПАК" АД по Закона за уползотворяване на отпадъците. Компанията е интегрирала и сертифицирала система за управление на качеството и безопасноста на хранителните продукти в съответствие с изискванията на International Food Standard и ISO 22000. Така в момента „Мултипак България” се оказва в позицията на единствен български производител на малограмажни порционни разфасовки – пакетиране на различни видове и грамажи пакетчета с рафинирана бяла захар, натурална кафява тръстикова захар, фруктова захар, суха сметана на растителна основа, диетичен подсладител и натурален български мед, чието производство е сертифицирано по Международния стандарт за Храните IFS според изискванията на големите търговски вериги като „Metro Cash & Carry”, „Billa” и др.
 
Висококачествените продукти на фирма "Мултипак България" се изнасят за страните от ЕС, така също Русия, Македония, Албания и др. Фирма "Мултипак България" е доставчик на „Metro Cash & Carry” - Русия и „Kaufland” - Румъния. За производство и пакетаж на пакетчета рафинирана бяла захар, натурална кафява тръстикова захар, суха сметана на растителна основа, фруктова захар и натурален български мед, компанията получи изключителното право от „Metro Cash & Carry” - България да произвежда продукти със запазените марки "H-Line","ARO", "RIOBA" и "HORECA Select".

Презентация в Power Point на "Мултипак България" може да изтеглите ТУК

Новини
Захар, Sugar, Acucar, Zucker, Cukr, Sucre, Cukor, Azucar, Suiker, Zucchero, Sladkor, Cukier, Сахар
 "Мултипак" изработи пакетчета захар за страните в целия Европейски съюз. ...
Натурална кокосова захар, нов продукт от "Мултипак България"
Кралицата на захарта Имаме удоволствието да Ви представим поредния продукт от серията здравословна захар - Натурална кокосова захар. NATURAL COCONUT SUGAR е естествен подсладител, източник на по ...